Love Pukka te!

Jeg er veldig glad i te. Og spesielt om kvelden når jeg får lyst på noe varmt og godt. Nå om dagen drikker jeg Pukka te og Love er ikke bare rosa og fin, men også meget velsmakende.

Det som er så fint med denne teen er at den er koffeinfri så det går an å drikke den helt frem til leggetid uten at det har noen innvirkning på nattesøvnen.

 

Så med dette sier jeg god natt til dere alle, nydelige lesere og sender litt Love deres vei <3

*smask*

Én kommentar

Fru Stussli

04.03.2014 kl.09:13

Sååå hyggelig å se deg tilbake :-))

Jeg har aldri vært så flink til å drikke te selv om jeg liker det. Hva vil du anbefale meg å kjøpe hvis jeg skulle kjøpe en tetype og starte med?

Monica prøver

04.03.2014 kl.09:33

Fru Stussli: Hei! Så koselig å se deg igjen! Long time no see! Jeg synes at Yogi te, og Pukka te er noen av de bedre, men skal du starte med noe som ofte faller i smak hos de fleste er det Twinings sine teer med smak. Personlig liker jeg wild berries, og røde frukter. Men ellers så elsker jeg yogi te med lakrissmak f.eks :) Er en jungel av temerker der ute!

Skriv en ny kommentar

Monica prøver

Monica prøver

29, Lørenskog

Jeg er stadig på utkikk etter ting som inspirerer meg og gjør meg glad. Følg meg i min hverdag! Jeg er å finne på Facebook: Monica Prøver Instagram: Princessacinom

Kategorier

Arkiv

hits